Köpek Büyük Irk Mont Reindeer Dışı Yağmurluk Kumaşı İçi Polar

945,90 TL
KDV DAHİL
Yorumlar (3)
Fiyat
859,91 TL + KDV
* 124,74 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
Seçenekler

Köpek Büyük Irk Mont  Reindeer - Dışı Yağmurluk Kumaşı İçi Polar

Tablolarda gösterilen Irklar gösterge niteliğindedir. Köpek montu çeşitlerinden sipariş vermeden önce Evcil Hayvanınızın Beden Ölçülerini edinmenizi ve bu ölçülere göre beden tablosundan uygun bedeni seçmenizi önemle tavsiye ederiz.

teşekkür
ürün 24saatte bana ulaştı.hız,paketleme,küçük hediyeleri beni bile çok mutlu etti.Poları yumuşacık.golden için aldım,umarım o da mutlu olur :)
M... I... | 22/12/2016
stok
ürün tekrar ne zaman stoklarınıza girer acaba?
G... T... | 08/04/2015
nacizane bi öneri :)
mrb, sitenizi ve ürünlerinizi beğenerek kullanıyor, en önemliside firmayı aradığımızda samimi ve ilgili bi şekilde yönlendiriliyoruz bunun teşekkür ederim, kıyafetleri incelerken görselliğin yanında ürünün içeriği ve özelliği ile ialakalı açıklama düşerseniz sayfanıza seviniriz saygılar
Esra Bahadır | 19/11/2014
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Köpek Büyük Irk Mont Reindeer Dışı Yağmurluk Kumaşı İçi Polar Köpek Büyük Irk Mont Reindeer Dışı Yağmurluk Kumaşı İçi Polar, kapıda ödeme seçeneği, aynı gün kargo gönderimi ve uygun fiyatıyla Petza.com.tr'de. TYPETZA4424
Köpek Büyük Irk Mont  Reindeer  Dışı Yağmurluk Kumaşı İçi Polar

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.